45 min

EPISOD 3: Stefan Lundström ghd:s hårskola – från styling av din peruk till varför tappar man hår?

september 15, 2016

Stefan Lundström ghd:s hårskola – från styling av din peruk till varför tappar man hår??

Cytostatika kan inte skilja tillräckligt bra på cancerceller och normala, snabbväxande celler. Cellförnyelsen i hårsäckarna i hårbotten kan skadas av viss cytostatikabehandling och de nybildade hårstråna i hårsäcken blir mycket tunna. Därför går de lätt av när de når upp till hudytan. Följden kan bli att man tappar hår. Alla cytostatika orsakar inte håravfall och dessutom är människor olika känsliga. Många gånger blir håret bara lite tunnare.
I det här avsnittet pratar vi om hår. Vad man kan göra för att minska håravfallet. Hur man kan göra om man har tappat håret? Peruker och vad man kan göra med den. Styling produkter, verktyg. Vi möter ghd som är världsledande i sin bransch, vi kommer också möta Hair talk som är en helt ny och unik metod särskilt anpassad för cancerpatienter.

Du kommer också att bli inbjuden till öppet hus hos just ghd där du kommer möta massor av stylister som tipsar och hjälper dig med stylingen. Där träffar du även Hair talk som lottar ut flera behandlingar värde cirka 7000 kr st. I slutet av programmet kommer du också kunna tävla om stylingprodukter från ghd värde 4000 kr.

Produceras av Kid Eriksson. Presenteras i samarbete med ACast.

Lämna ett svar

Till topp